keskiviikkona, helmikuuta 08, 2006

Hyvä tunne

Pieniä ja suuria ihmeitä tapahtuu. Kuinka suuresti mieltä lämmittävät ihmisten onnittelut apuraha-uutisesta, jonka julkistin kotisivuillani. >^..^< Suruisana pelkään aina levittäväni huonoa tuultani joka puolelle, mutta ilon keskellä haluaisin syleillä koko maailmaa. Ystäväni Tommipummi soitti onnitellakseen livenäkin sekä selitelläkseen kommenttiaan, jonka hän pelkäsi ymmärtäväni väärin. En taida olla ainoa tosikko, joka väliin skitsoilee hänen kirjoituksistaan. Isäkin ehti jo kirjoittaa: "ONNEA 16 tuhatta kertaa ja ilot päälle sekä iloisia naamoja täälläkin !!!!!!! HAUSKAA !!!!" Ilmeisesti hän pelkää, että välitön ilo-olemiseni koituu vielä kohtalokseni, sillä loppuun oli kirjoitettu varoituksen sanat:
"Oonny varovasti pihalla, jottet kaaru jäätiköllä. Hypi niin jottei muut huomaa. Mutta onnea oikein halausten kanssa."


Indonesian Fojan vuoristosta löytyneet trooppiset eläin- ja kasvilajit kutistavat oman eksistenssin hahmoa ja laajentavat silmiä ihmetyksestä. Sähköpostiin on tulvinut WWF:n kirjeitä Viron öljypäästöstä, ja uutisia elämän sykkimisestä tarvitaan.

5 kommenttia:

Hurina kirjoitti...

Mistä sinä tunnet Tommin? Ja heh, minä ainakin skitsoilen hänen kanssaan säännöllisin väliajoin vuodesta toiseen. Välillä hermo napsuu, mut sitten se taas palautuu... ;)

tommi kirjoitti...

Yhteisten tuttavien kautta.

Ilona kirjoitti...

joo, mä en yksinkertaisesti EHTINYT onnitella tuolla virallisessa blogissa, joten nyt PALJON ONNEA, ihan mahtava uutinen! meille kaikille :-)

LL kirjoitti...

Ilona: nimenomaan, meille kaikille! Hienoa, että oivalsit tuonkin puolen uutisesta.

Hurina: ystävämme taitaa sanan säilän oivallisesti ja lahjakkaalla tasolla. Meidän metodinen alemmuudentuntomme on vain alikehittynyt. Kyse on kuitenkin vain siitä, että emme ymmärrä. Toivottavasti näit pilkahduksen silmäkulmassani.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitan tänne vielä talteen erään onnittelusitaatin:
Taide ei tosin ole elämän leipä,
mutta elämän viini se on.


Jean-Paul