perjantaina, tammikuuta 11, 2008

Pallona katossa

Siemailen lämpimikseni jasmiiniteetä ja tuijotan katosta roikkuvaa discopalloa, maapalloa ja kuuta. Kaikki saatu syntymäpäivälahjaksi eri vuosina. Selkää kolottaa, silmät ovat tulehtuneet, iho on kipeä ja ProTools ei toimi. Joo ei joo ei -flunssa pitää yllä samaa epätietoisuutta, mutta ei kyllä hyvältä näytä. Huokausten päivä on vaihtunut huokausten iltaan. Tälläisinä päivinä syntyy usein luovaa jälkeä. Tänään kuitenkin saldo nolla.
Joululahja meni ilmeisesti oikeaan osoitteeseen. Henkilökohtaisesti oot kristus itsellesi, muut saavat armahdusta.. soi kuulemma tauotta ja täysiä. No, kuuntelin minäkin 8-vuotiaana Carolaa ja muita aikuisten levyjä.
Naapurini soitti ja kertoi vanhan tätinsä kävelleen portaat eräänä päivänä neljäkin kertaa. Tämä oli hykerrellyt tyytyväisyydestä osallistumisellaan energiansäästöön. Täti oli laskenutkin kaikki portaat. Se kertaa neljä.
Uutiset kertoivat ruoan hinnan noususta. Sen kyllä huomasi ruokaostoksillakin. Yksittäisten tuotteiden hinnat olivat nousseet kymmenenkin prosenttia. Mielenkiintoista, kuukausiansioni kun eivät nousseet lainkaan.

Ei kommentteja: