perjantaina, lokakuuta 26, 2007

Paul Potts

Krapulasta sanotaan että se on luova tila. En ole kovin varma siitä mutta jotenkin tuntuu että darrassa katselee tätä maailmaa vähän eri näkökulmasta, tai ainakin astetta paria kriittisemmin.

Tänään sattui silmään tällainen:Siis kaikkea paskaa sitä nykyaikana kehitellään että tavikset saisi sirkushuvinsa. Ok, ok, onhan sillä patulla ihan kiva ääni, joo on se. Mutta tolla luuseristoorillahan olisi voittanut koko kisan laulamatta nuottiakaan! Loistavaa kohderyhmämarkkinointia koko juttu, tarina ihan kuin jostain Super-Seiskasta. Ja briteissä tää koskettava story telling kyllä osataan...

Jos mä haluan kuunnella oopperaa, niin mä en tarvii valoshowta, MiTRIX-lediseinää, pyrotekniikkaa, tosi-tv tuomareita, itsetunto-ongelmista kärsivää kännykäkauppiasta, tai mitään muutakaan tunteisiin vetoavaa kuorrutusta. Jussi Björlingin CD ja pullo hyvää punkkua riittää. Sanokaa vaan mua ylimieliseksi snobiksi mutta näin asia on ja mun mielestä pitäisikin olla. Mutta valitettavasti mähän en tästä päätä.

Suomessa vastaava case voisi olla "Paskakuski-Ristosta kuoriutui huippukapellimestari" tai "suurtalouskokki-yksinhuoltajasta tuli kansainvälisen tason jäätanssijatähti". Ja kansa kuolaa niin että sylkirauhaset huutaa hoosiannaa.

Siitä vaan Nelonen, nämä synopsikset ovat vapaasti käytössänne!

Ei kommentteja: