maanantaina, huhtikuuta 09, 2007

Uusi naama

Jep jep, näin se lähtee, näin se käy, elämäni ensimmäinen bloggaus. Tilaisuus tuli pyytämättä ja yllättäen... Ramppikuumeeseen taipuvaisena tunnen epämääräisiä paineita sanoa jotain oikein viisasta taikka räväkkää. Osapäivänarsistina olen kuitenkin samalla innostunut, ehkä nyt olikin jo aika tulla ulos kaapista. Toki olen jonkun verran seurannut blogimaailmaa, enimmäkseen täällä Hetkissä ja siskoni "Välikauden nainen" blogissa. Molemmat ovat olleet loistavaa luettavaa. Jännä nähdä millaisiin keskusteluihin tämä juttu johtaa!

Ehkä suurpiirteinen esittely on tässä paikallaan.

Elelen pääkaupunkiseudulla, joskin henkiset ja geneettiset juureni ovat tiettävästi syvällä järvi-Suomen maisemissa. Toimeentulostani huolehtii kookas suomalainen yritys, jonka markkinointiosastolla suunnittelen ovelia jippoja asiakkaidemme päiden ja rahojen menoksi.

Olen saanut vankan luonnontieteellisen koulutuksen, ja suuri osa ystäväpiiriäni jountuu näilta ajoilta. Ajan turvallisuudestaan kuuluisalla ruotsalaisella autolla, ja viime vaaleissa äänestin kokoomusta. Ydinvoimakantani on paremman vaihtoehdon puuttuessa myötäsukainen. Elän valtion kirkon siunaamassa parisuhteessa.

Painoindeksiltäni olen siinä 25:n paikkeilla.

Joudun turhan monesti väittelyihin ja osaan käyttäytyä opettajamaisesti. Tarvittaessa käännän myös takkia, mikäli uutta informaatiota saatetaan tarjolle riittävän vakuuttavalla tyylillä. Jaan LL:n kanssa mielipiteen Suomen Idols 2007 kilpailun lopputuloksesta, ja musiikkiasiat kaikissa muodoissaan ylipäätään menee aikalailla Top-5:een. Ihottumaa minulle tulee pähkinöistä, kaloista ja turhasta kiireestä, teeskentelystä ja tärkeilystä.

Esikuviani löytyy Seitsemästä veljeksestä ja Tuntemattomasta sotilaasta. Tykkään punkusta, liharuuista ja lempielokuvani on tietysti Top Gun.

Päästäisiinkö näillä alkuun?

2 kommenttia:

LL kirjoitti...

Totta Mooses päästäisiin. Tässä blogissa alkoivat uudet tuulet puhaltaa niin että humina käy. Tervetuloa tiimiin!

S kirjoitti...

Mahtavaa päästä lukemaan broidin kirjotuksia. Rupean kyllä käymään täällä aktiivisesti. :-)