perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Äänittelyä ja muuta mukavaa

Flunssa jäytää ja haittaa ennen kaikkea energiansyöjänä. Niinkuin sitä olisi tässä säässä muutenkaan varastossa. Kotistudioni on pystyssä ja olen jatkuvasti vähällä kompastua piuhoihin ja mikkiständeihin. Adolfo kirjoitti: "Oletko saveltanyt? Minusta tuntuu etta sinulla olisi niin paljoin aiheita etta saisit hienoja lauluja."
Takanani on yksi tapahtumarikkaimmista vuosistani, mutta aihepiirit ne vain junnaavat paikallaan. Planetaario oli kiinnittänyt huomiota seikkaan, kuinka 'Harakat haaskalla' -kappaleessa alkutekstit käyvät vallan yksiin ensialbumini lopetusbiisin kanssa. On hiljaista, edes musiikki ei soi, mutta seinän takaa kuuluu jotain ääntä. Hassua, en ollut huomannut tätä itse lainkaan. Uutta, ohjelmistoon kelpaavaa materiaalia en ole säveltänyt sitten viime kevään. Sen sijaan yritän äänittää mainittua kappaletta erään tuottajan pyynnöstä. (Anekdoottina kertoisin, että satuin vastaanottamaan kyseisen puhelinsoiton Eufemian vanhempien keittiössä.) Ottoja kertyy, ja kun viimein alkaa sujua, ryminöi jäteauto ikkunan ohitse.

Äänittelyn lomassa olen hankkinut joulukampauksen, josta tuli hivenen liian *punk*, ja käynyt syömässä Marittan kanssa. Olen jo tehnyt uudenvuodenlupauksiakin. Vuosi sitten luvattu punaviinilasillinen päivässä on aiheellista ottaa taas muistutukseen. Terveelliset elämäntavat, liikunta ja keskittymiskyvyn harjoittelu saavat luvan alkaa.

Ei kommentteja: