sunnuntaina, tammikuuta 29, 2006

Aatteet ja vaatteet

Hui kauhiata kun ensiksi säikähdin, että onko joku stalkkeri pesiytynyt tännekin, kun niitä tuntuu aina sikiävän jostakin maailmankolkasta. "Kerro mitä sinulla on ylläsi..." Sitten ymmärsin kyseessä olevan varsin leikkimielisen kiertotehtävän ja lähettäjänä ilmeisesti naisen. Hyvä päivä minulle, sillä tänään olen hieman "panostanut". Olin luvannut kutsua Joonatanin syömään jo viime syksynä, ja vihdoin saimme yhteisen ajan järjestettyä. Aloitimme syömäpuikoilla ja lopetimme lusikoilla. :) Minä sitten rakastan näitä yhteisiä keskustelujamme, jotka löytävät aina sellaisen ytimen, joka vain ruokkii keskustelemaan lisää. Aika loppuu aina kesken, ja uudet asiat jäävät odottamaan seuraavaa kertaa. Joonatan otti digikuvia Hilfigereistäni sun muista tyhmistä hömpötyksistä (miksiköhän juuri kyseinen merkki kuulostaa korvissani aina jotenkin irstaalta?), jotta saan laitettua niitä nettiin myyntiin.

Janina soitti, että hänellä olisi lippu leffaan Rekkamies, isäni DocPointissa, johon musiikin on tehnyt, yllätys, Maritta Kuula. Niinpä lähdin juoksemaan kohti ratikkaa Joonatanin talsiessa foneineen toiseen suuntaan hääkeikalle. Festariklubilla tervehti iloisesti Sedis. Paljon tapahtuu, nyt on akatemian ensimmäinen SibaFestkin lähtenyt käyntiin.

Mutta nyt siis jälleen kotona. Mitä ylläni on? Vai pitäisikö ensin vaihtaa kauhtanat päälle, että kuulostaisi hauskemmalta? Noh - farkut, jotka ostin Oviessestä Roomasta. Niissä on kukkakirjailuja toisessa lahkeessa. Valkoiset tennissukat ja valkoinen paitapusero, jonka kauluksessa on kaunis leikkaus. Ostin sen 90-luvun puolella Feminettessä kesätyöskennellessäni. Kaulassa hare krishna-riipus, jonka sain eräältä rumpalilta. Nauha on helmikoristeltu ja riipus metallinen "säiliö", jossa kuulemma hiekkaa joltain pyhältä rannalta. Harteilla beige villatakki, koska on kylmä. Jos haluatte, niin kertokaa Ilona, Dyro, Jura, Wilhelmiina ja Veloena vaatetuksenne.

3 kommenttia:

Wilhelmiina kirjoitti...

Heeei! Sinullahan on täällä toinenkin blogi! Eikä kukaan kertonut minulle! Menen tilaamaan sen oitis. Jippii, lisää kivaa luettavaa!

PS: Vaatemeemin laitoin siihen kommenttilaatikkoon, sieltä löytyy. :)

Pauliina / mm. kirjoitti...

Oi sentään, pahoillani aiheuttamistani kauhunväreistä. Ja juu, oli tässä jotain outoa minustakin & nyt pidän kyllä meemipaastoa.

-Päädyin tänne blogiin löydettyäni ensin musiikkisi ja "virkablogisi" jne. Fani siis, enkä sellaisenakaan toivottavasti kahjoimmasta päästä :-)

LL kirjoitti...

Hauska tutustua! Hieman nauratti itseäkin ensireaktioni, joka varmaan johtuu juuri kokemuksen tuomista esimerkkitapauksista. Tännehän sitä on tultu piileskelemään, kun "virkablogissa" (hyvä nimitys) ei aivan kaikkea viitsi kirjoittaa. Kuten huomaat, missään täällä ei lue nimeäni kirjaimin. Se tuo kummasti rauhaa kirjoittaa musiikin ulkopuolisistakin asioista. Kuten osallistua tälläisiin haasteisiinkin. :-)

Ja Wilhelmiina, käy toki peremmälle ja tee olosi kotoisaksi.