torstaina, lokakuuta 26, 2006

Sopraanofoni hoitoon

Huh. Päivä on ollut kyllä "hyvin kiintoisa". Nukuin hetkisen, ja heräsin tarkistamaan kalenterista, että ei kai tänään ollut mitään erityistä. Onneksi kurkistin, sillä olin autuaasti unohtanut, että pojat olivat tulossa meille stemmatreeneihin aivan tuota pikaa. Ehdin ottaa nopean suihkun, ja juuri kun pärvötin pyyheturbaania pois, soitti Peter ikkunan alla ja kyseli ovikoodia.
- Juu ei mitään kiirettä, polta vaan se rööki rauhassa loppuun.
Kamalaa kuinka hävetti tämä sotku ja varmasti tunkkainen ilma ja kaikki. Vaatteita joka puolella ja sänky petaamatta. Pian tuli myös Joonatan ja kerroin aamun tapahtumista, joista ei komiikan aineksia puuttunut. Nauratti myös se yöllinen kohkaaminen soittokamojen kanssa. Piti vielä tarkistaa, että piuhakassi oli tallessa.

Juotiin kahvia ja laulettiin paria biisiä, joihin olin kirjoittanut stemmat. Kauniilta kuulosti, Crosby, Still & Nash koossa jälleen. Huomenna sitten kuulette, jotka konserttiin olette tulossa. Peter lähti, ja Joonatan jäi soittamaan vastaviritettyä pianoani (oi kuinka se soikaan) valmistaessani ruokaa jääkaapista löytyneistä sienistä. Sitten lähti hänkin joihinkin treeneihin ja itse jäin harjoittelemaan seuraavan LT:n ohjelmistoa. Joonatanin sopraanofoni jäi tänne hoitoon.

Ei kommentteja: