keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006

Lähdön alla

Tänäaamuna iski ensimmäistä kertaa stressi. Olen pakannut matkalaukkua pään sisällä useita päiviä. Eniten kuitenkin huolettavat työt, jotka pitäisi saada valmiiksi ennen lähtöä. Pitäisi toimittaa materiaalit syksyn konsertteja varten. Kauheasti on kaikkea muistettavaa, joka verottaa oman aikansa. Myös kotisivuni ovat pienen kauneusleikkauksen alla ja työ tulisi saattaa valmiiksi ennen lähtöä.

Sen sijaan, että alkaisin purkaa sumaa, päätin kirjoittaa pari riviä rauhoittaakseni ajatuksiani. Hyvä on muutoinkin kirjoittaa hieman, kun Beninin modeemiyhteydellä tuskin tulen kirjoittamaan edes sähköposteja. Siellä on ollut useiden päivien myrskyjen aiheuttamia sähkökatkoksia, ja valaistuskin on toiminut kynttilöiden ja taskulamppujen varassa. Ostin matkalukemiseksi Neil Youngin elämäkerran, mutta epäilenkin ottamasta sitä mukaan, kun 100% kosteus homehduttaa paperin. Lentokoneessa voisi opiskella ranskaa ja haaveilla. Tulisi myös sävellettyä enemmän.

Perjantain Matteus-passio jää nyt kohdaltani väliin. Lauantain klubi sen sijaan tuntuu vievän focusta sopivalla tavalla muualle. Sen harjoittelu tarjoaa meditatiivista työntekoa muun suorittamisen keskellä.

2 kommenttia:

Dyro kirjoitti...

Kahdeksan viikkoa netitöntä aikaa kuulostaa hyvältä. Aavisteletko vieroitusoireita?

LL kirjoitti...

Itseasiassa se kuulostaa enemmänkin aika ihanalta ajatukselta.