sunnuntaina, tammikuuta 08, 2006

Muusia

Taisin paistaa ja syödä juuri parikymmentä kevätkäärylettä. Onnistuin pidättelemään nälkää vielä jumpassa ja kotona suihkunkin yli. Vastata puhelimeen ja lupautua huomiseksi säestyshommiin. Sitten pato murtui ja pistin kattilan tirisemään. Näin täydellä mahalla nukkuukin "makoisat" unet. Eilinen kysymys, olenko pituus- vai korkeushyppääjä (?), laittoi ainakin syömään kuin urheilijat. Muistankin nyt Juttutuvan tarjoilijan kertoneen, että olivat keittiössä nauraneet makoisasti kuullessaan, että "se olikin se bändin tyttö, joka halusi lisää muusia". Pitää siis ensi kerralla pyytää lisää myös fisuja ja vihanneksia.

2 kommenttia:

tommi kirjoitti...

Tampereella Tammelantorilla on ravintola nimeltään Veijon kokkitykki, jonka silakat muusilla on mainio annos.

Paikalla oli muuten myös jokin oopperamaailman suuri nimi, jonka naaman tiesin mutta nimeä en. Puhui puhelimeen jostain laulukilpailusta päättäjän otteella. Paikalla on siis vissi kulturelli status.

LL kirjoitti...

Paikan nimi sekä vakuuttelusi tuntuvat siltä, että ravintola pitää todellakin korkata, kun joskus seuraavan kerran menen Tampereelle.

Oopperalaulajat ovat joskus sellaisia, että puhuvat mielelläänkin suureen ääneen puhelimeen jotain sellaista, josta heidät voi tunnistaa. : )