perjantaina, joulukuuta 23, 2005

Terveydeksi

Palattuani kotiin siivosin. Ostin terveystabletteja ja päätin aloittaa hyvän elämän. Paino on alkanut laskemaan, kun ruoka ei ole pysynyt sisällä sitten leikkauksen. Joku voisi olla tästä mielissään, mutta minun rasvaprosentillani se on enemmänkin huolestuttavaa. Elämä tuntuu silti hymyilevän. Tiedän tulevani kuntoon pienellä huomaavaisuudella ja maitohappobakteereilla.

Pertti tulkitsi elämäni ensimmäisen tarot-pöydän. Toinen kortti, kuolemakortti, povasi rajua muutosta lähitulevaisuudessa. Uskon sen tietävän jotain hyvää. Sessio päättyi oikeuskorttiin, jota parempaa en olisi voinut toivoa. Jos jotain elämäni kokemukset ovat opettaneet, niin seisomista heikoimman puolella, katsomaan sanojen taakse ja toimimaan oikeudenmukaisesti. Sellainen käytös ei tiedä helppoa elämää, mutta mitäs sitten, se tiedetään.

Jarmo viestitteli jostain baarista, jossa istuu Zarkuksen kanssa. "Tule tänne!" Perhana kun minä, vätys, tykkäisin baareista hieman enemmän. Juuri tulin saunasta eikä tukka haise tupakalle. Should I Stay Or Should I Go? Tada tadada da.

Ei kommentteja: