maanantaina, marraskuuta 03, 2008

Suoramarkkinointikielto

Löysin niin hyvän linkin, että haluan jakaa sen kaikkien kanssa. Kierrätän sen sivuston kautta, mistä linkin itsekin löysin.
Kyse on henkilötietojen luovutuskielto väestötietojärjestelmästä suoramarkkinointiin. Suosittelen täyttämään jossei suoramarkkinointi- tai puhelintutkimuksiin vastaaminen kiinnosta. Lomakkeen voi täyttää ja lähettää suoraan netissä.
Tänäänkin postiin tipahti lehden mainos, joka oli painettu niin kiiltävälle ja kuvioidulle paperille, ettei se mene edes paperinkeräykseen. Tuollaiseen paperinhaaskaukseen en halua osallistua millään muotoa. Veikkaisin myös, että ihmiset tuskin availevat kirjekuorta, erottelevat sieltä energiajätteeseen muovit ja kartonkiperäykseen pahvinpalat, joissa mahdollisesti avattava arpaluukku tai muuta kekseliästä askarteltavaa. Ja tällä kaavakkeen täytöllä tämä kaikki on siis ohi? Mahtavaa. Mikäli jotakuta yhä riivaa puhelinmarkkinointi, on puhelintarjonnan rajoituspalvelu lakkautettavissa soittamalla numeroon 0600 13404 (0,39 €/min+pvm).

2 kommenttia:

Samuli kirjoitti...

Kiitos, nää oli ehdottomasti kuukauden linkit ja vinkit.

Viime aikoina erilaiset krääsän ja kierrätyspaperin kauppaajat ovatkin soitelleet.

Toivottavasti nyt loppuu.

Teme kirjoitti...

Aivan loistava linkki tuo www.hattivatti.net . Tein suoramarkkinointikiellon itse jo aiemmin ja muuten se onkin vaikuttanut, paitsi muutamia kännykkäoperaattoreita on tarjonneet uutta liittymäänsä.

Kun tuon saisi vielä vaikuttamaan lähipizzerian mainosposteihinkin kun niihin ei vaikuta edes postilaatikossa oleva "ei mainoksia eikä ilmaisjakelua" -lappu...