keskiviikkona, joulukuuta 05, 2007

I want my MTV!

Hei, mitä tämä nyt sitten on? Siirryin eilen digiaikaan ja jo meni aamulla kahvi väärään kurkkuun. Ei näy musiikkikanava, ei. Kuuluu nyt sitten maksulliseen kanavapakettiin, jota ei ole, eikä varmastikaan ihan heti tule.

Aamut ovat käynnistyneet tähän saakka niin mukavasti ensin järkyttämällä mieltä uutisia katsellen, jonka jälkeen on saanut vielä hetkeksi heittää aivot narikkaan musiikkivideota tuijottaessa. Nyt täytyy ilmeisesti jäädä shokkivaiheeseen koko päiväksi.

No, samapa tuo. Naapurit ja kylänmiehet ovat kuukauden aikana jo neljä kertaa sanoneet päin naamaa, että "kylläpä sinä olet vanhentunut!" Eri sanakääntein tosin, mutta sisältö on ollut tuota samaa. Ihmeellistä on sellainen, että jotkut vain voivat ottaa oikeudekseen tulla tuolla tavoin kommentoimaan, jos näyttää vähän väsyneeltä. Ja kieltämättä vanhentuneelta. Luulen, että soluni siirtyivät vanhenemisvaiheeseen parisen vuotta sitten, jolloin aloitin "oikeat" työt. Älkää siis menkö töihin, mikäli mielitte pysyä nuorekkaina. Työ vanhentaa.

1 kommentti:

ilona kirjoitti...

hahhaa, tervetuloa kerhoon. mulle ne tosin katsoo asiakseen kertoa, että "sinä se olet muuten lihonut." ihan kuin en sitä itsekin tietäisi...