lauantaina, marraskuuta 17, 2007

Haastattelu

Täällä taas näitä minun Mitchell videoitani, jotka eivät varmaankaan kiinnostaa ketään muita kuin itseäni. Laitan niitä tänne varastoon, että nälkäinen orava löytäisi, kun on tarve.
Seuraavan linkin takana on 13 minuuttia kestävä haastattelu Mitchellistä, joka on tehty muutama päivä sitten. Hän kertoo uudesta 'Shine' levystään. Kuten hänellä tapana on, puhe pulppuaa vuolaasti siinä sivussa myös erinäisille poluille valottaen hänen mielipiteitään. Tästäkään haastattelusta ei puutu vivahdetta siitä, miten suuri taiteilija tietää oman arvonsa. Mitchellin kohdalla se on taipunut usein pastoriusmaisen arrogantismin puolelle, mutta siitä huolimatta: hyvä niin.
A conversation with musician Joni Mitchell.

3 kommenttia:

Viides rooli kirjoitti...

Moi LL, ja olet väärässä: meitä on muitakin, jotka nauttivat Joni Mitchellin musiikista ja ajatuksista. Luvallasi mainostan tuota Mitchellin haastattelua myös omassa blogissani. Kiitos linkistä!

Viides rooli kirjoitti...

Unohdin mainita, että laatimassasi linkkiosoitteessa on virhe, mutta haastattelun osoite onneksi ilmestyy näytön alareunaan, kun siirtää kursorin antamasi otsikon - A conversation with musician Joni Mitchell - päälle.

LL kirjoitti...

Mukava kuulla :-). Kuten sekin, että linkki oli levityskelpoinen.
Ja kiitos kun mainitsit tuosta virheestä. Yksi välilyönti oli päässyt sotkemaan koodin.