tiistaina, syyskuuta 19, 2006

Perin kummallista

Jostain syystä keikkakuvissa on yksi kuva, jonka kävijämäärä on muutamassa päivässä lisääntynyt sadoilla. Aivan kuin kuvaan olisi linkitetty jostain, mutta en saa sitä tietenkään selville, kun tilini on gamma laatuaan.
Toiseksi, minusta tuntuu, että talonmieheni, jolla ei omaa elämää juuri ole, käy lukemassa kotisivujani ollakseen paremmin perillä missä päin maailmaa liikun. Hänen mielestään sellainen kuuluu kunnon talomiehen tehtäviin, ja matkalle lähdettäessäkin tulisi ilmoittautua hänelle. Tiedättehän te nämä tyypit, joiden ympyrät vain jossain vaiheessa elämää alkavat kiertää sen verran yksitoikkoista kehää, että päivärutiineihin alkaa kuulua kaikenlainen kyttääminen. Hassua kyllä, myös koulun tytöt, joiden kanssa hän kävi sanaharkkaa tuossa joku päivä sitten, huikkasivat lopulta, josko tyyppi voisi hankkia itselleen omankin elämän.

Itseasiassa tämä blogi on perustettu juuri siksi, että kotisivuillani käy kaikenlaisia urkkijoita, jotka ovat lähinnä kiinnostuneita henkilökohtaisesta elämästäni. Heidän takiaan mietin lähes viikottain, josko lopettaisi kirjoittamisen aivan kokonaan. Joku olemuksessani on sellaista, joka kutsuu luokseen kaikenlaisia ihme tyyppejä. Yhteinen tekijä heillä yleensä on se, että heillä on oma elämä jollain tavalla hukassa ja he hakevat sille korviketta. Osa heistä on faneja, mutta osa kuuntelee musiikkiani vain löytääkseen jonkun johtolangan minusta ihmisenä. Muistan vielä kauhulla erästä tyyppiä, joka väitti kivenkovaan, että olisin kirjoittanut kappaleen juuri hänestä. Hän ei meinannut uskoa, että kappale oli kirjoitettu paljon ennen kuin edes tunsin kyseistä tyyppiä. Tälläinen ahdistaa minua niin hirveästi, että uskon sen johtavan lopulta siihen, että lopetan blogikirjoittamisen kokonaan, ainakin omilla kotisivuillani.

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kokeilitko jo Googlen tarkennettua hakua? Sillä voi etsiä mm. sitä, mitkä sivut ovat linkittäneet johonkin tiettyyn sivuun (tai vaikkapa kuvaan).

LL kirjoitti...

En ole itseasiassa kokeillut. En tiennyt sellaisesta mahdollisuudesta edes. Hakukone-tumpelo.

lupiini kirjoitti...

Moi! Kommentoin blogiasi ekaa kertaa, sain kimmokkeen pari viikkoa sitten Radio Helsingiltä kuullusta kappaleestasi. En muista ihan tarkkaan mikä ohjelma oli kyseessä, mutta joku nainen kertoili siellä biisisuosikeistaan. Kappale oli tosi hyvä ja sen jälkeen kuuntelin noita mp3-pätkiä sivuiltasi. Radio Helsingillä soinutta kappaletta en kuullut kokonaan, mutta siinä oli tosi samastuttavat sanat. En kuitenkaan väitä että se olisi kirjoitettu minusta, koska en ole kako :P Kuulemma aika yleistä tuo, että kirjailijoille, lauluntekijöille yms tulee jonkin verran yhteydenottoja ihmisiltä, jotka kokevat jotain maagista yhteyttä ja ovat ihan satavarmoja että runo/biisi/novelli on kirjoitettu heistä. Tervepäinen ihminen tuntee luultavasti samanlaisia tunteita sellaisena "vau, tuohan taitaa olla sukulaissielu"-oivalluksena, kuten itselle usein tapahtuu. Ajattelin tulla kaverin kanssa seuraavaan Laulutupaan, on jo pitkään kiinnostanut tulla!

LL kirjoitti...

Terve Lupiini, oli mukava lukea kommenttisi. En tosin tiedä, mistä biisistä oli kyse. Joku niistä Saharan biiseistä joka tapauksessa, se on ainoa levytykseni. Olen ilmeisesti menossa sinne (Radio Hkiin) itse maanantain jutustelemaan lauluntekemisestä.
Tervetuloa keikoille!