tiistaina, huhtikuuta 18, 2006

Pääsiäisen päätösklubi

Pääsiäinen meni tänä vuonna aivan ohi. Yleensä teen tilaa hiljaisuudelle ja olen itsekseni. Pitkäperjantain iltana oli tarkoitus mennä kuuntelemaan Matterus-passiota Tuomiokirkkoon. Sen sijaan pidimmekin megalomaaniset kuuden ja puolen tunnin treenit ja illalla vielä skype-stemmikset. Saimme ihmeitä aikaan, sillä lauantai-illan konsertti oli eheä ja soinnikas kokonaisuus. Elisan spiikki 'Senses of a mistress'-kappaleesta ("ja seuraavaksi kappale, jota en kovin usein hääkeikoilla vedä") jäi sanomatta, mutta mikin pätkimisen pelastanut jeesusteippi toi hyvän syyn ylistää Päivänsankaria.
Paikalla oli jälleen kiitettävä määrä bloggaajia. Pisimmän matkan teki Tommi, joka innostui ajatuksesta muistaakseni edellisenä iltana kuultuaan, että Dyrokin tulee. Sana Suuren MA-teoreetikon läsnäolosta levisi kulovalkean tavoin, ja loppuillasta pöydän ääreen eksyivät myös Veloena (kiitos kuvista!) ja KK (kiitos levystä!).

Klubin päättäjäiset jatkuivat aina sunnuntai-iltaan ja On The Rocksiin, jonne Zarkus onnistui houkuttelemaan aivan venähtäneiden jatkojen viime minuuteilla. Välissä hieman roudausta sekä piano-oppilas. 48h, itseasiassa enemmänkin, valveillaoloa sai aikaan jo ilmiöitä, joita ei voinut selittää malaria-hallusinaatioina. Elämä näytti kummallisen kirkkaalta, kun takana oli nukuttu yö.

Vaan missä oli Huilisti?! Kokkaamassa minulle maittavaa lounasta, jonka nautimme tänään kivennäisveden kera. Tänään oli minun pääsiäiseni.

3 kommenttia:

KK kirjoitti...

Kiitos itsellesi! Iloista ja ilmavaa kevään musiikkia. Hyvää matkaa!

Miss Foxy kirjoitti...

oi, onpa kuvan tytöllä todella kaunismuotoiset kädet, käsivarret, ns. reenattu ; )

LL kirjoitti...

Kuvan tyttö on nyt väsymyksestä luhistunut nauris, puhunut juuri megapuhelun vieressä seisovan pojan kanssa (joka yritti kirjoittaa pasuunastemmoja samalla kun puhui) ja tuijottaa parast'aikaa matkalaukkuja, jotka tietääkseen alkavat olla pakattuja.
Kahden tunnin päästä hänen herätyskellonsa soi, jolloin hän nousee kuin zombie haudastaan ajatellen, että lentokoneessa voi aina nukkua.